Ето какво е да срещнеш "Най-сексапилният мъж"


 Най-сексапилният мъж

 Сблъсъкът между Холивуд и съдебната зала никога не е бил толкова духовит и очарователен...
ТЯ Е ХЛАДНОКРЪВНА, СПОКОЙНА, СЪСРЕДОТОЧЕНА.
Нищо не може да смути Тейлър Донован. В съдебната зала никога не е губила дело. В личния си живот не допуска никой мъж да я разиграва, дори и бившият ѝ неверен годеник. Така че, когато ѝ е възложена задачата да консултира актьора Джейсън Андрюс – обявен за най-сексапилния мъж – за ролята му в мащабна филмова продукция, тя е твърдо решена да не се поддава на магията на Холивуд… 
 ТОЙ Е УВЕРЕН, ИЗВЕСТЕН, НЕУСТОИМ.
Джейсън Андрюс е свикнал жените да падат в краката му. Но когато среща Тейлър Донован, той е изумен. Тя не прилича на никоя друга жена, която е срещал – незаинтересована от светлината на прожекторите и сякаш е имунизирана срещу чара му. Тейлър е перфектното предизвикателство. И колкото повече тя го отхвърля, толкова повече той започва да осъзнава, че може би тя е неговата съвършена половинка... 
Купете от Ибис
Купете от Хеликон


         Какво ли ще се случи, ако се срещнете с най-сексапилния мъж в света? Колкото и да сте корава най-вероятно ще ви се подкосят краката, както естествено се случи и при Тейлър Донаван. Адвокат с непогрешна преценка и изумително самообладание, което е тотално разбито от чаровния Джейсън Андрюс. 
         Книгата е написана интересно, стилът на авторката доста ми допадна, въпреки че е по-различен. Чете се бързо, защото във всяка глава се случва нещо, действието се развива бързо и искаш да продължиш още и още... и още... Всъщност мисля, че това е една от малкото любовни истории, в които дори не присъстват сексуални сцени, а в същото време усещаш емоциите и чувствата, които изживяват Тейлър и Джейсън. Нещата им се получават много лесно и неусетно, просто докато се заяждат един с друг. Това е причината толкова много да харесам историята! И двамата са с огромно чувство за хумор, което използват в почти всеки разговор и което ме разсмиваше постоянно. Джейсън е типичния повърхностен женкар, а Тейлър - сериозна, отговорна и моногамна. Чаровната самоирония и сарказъм, които притежават изненадват дори тях самите и това е начинът, по който общуват и по който се обичат в началото, когато все още не смеят да приемат чувствата си на сериозно. Това, което ме разочарова в Тейлър е, че очаквах да е малко по-незаинтересована и студена с него. Всъщност още в началото поддава на чара му, но старателно се опитва да не приема този факт. 
         Въпреки това, че все пак е повлияна от него за щастие на всички тя успява да го укроти. Впечатлява го с ума си и с това, че е първата жена, която няма намерение да си легне с него, има наглостта да го игнорира и дори няма желание да ги снимат заедно. Много ми хареса начинът, по който му показа, че лети прекалено високо и истински се забавлявах на постоянният шок, който предизвикваше у него нейното любезно игнориране. Няма как да не отбележа и смелостта на Джейсън, който въпреки миналото си, пръв приема, че е влюбен в нея, докато Тейлър се бои до последно. По закон на всички любовни истории и нашата Тейлър навреме разбира, че греши и с трепетно сърце отива при любовта си. 
         "Тук съм заради теб Джейсън. Защото осъзнах, че човекът, който може да разбие сърцето ми, е единственият, който трябва да го има!"
          Отговорно мога да кажа, че  ще запомня историята с нестандартните герои и нестихващ хумор. Лека, интересна, без излишно задълбаване в подробности и описания, като едновременно с това перфектно изградени образи и характери. Общо взето за тази книга ви трябва малко време (тъй като ще я изчетете на един дъх), любимото кафе и малко бисквитки, за да подсладят още повече вкуса, който ще остане у вас след края ѝ. История за любовта, която идва, когато най-много бягаш от нея. О, и още нещо - НИКОГА не казвай никога! :)

Благодаря ти, че беше тук! Thousand books/Хиляди книги

Коментари

Популярни публикации от този блог

"След" от Анна Тод - история за обречената любов

"Никога повече" - голата истина от Колийн Хувър

"Забравена истина" за една забранена любов