Късметът на начинаещия от Кейт Клейборн



             Радвам се, че първото ми ревю ще бъде точно за "Късметът на начинаещия". Кейт Клейборн я издава през 2017 година и ако не бъркам това е първата нейна книга, така че Кейт е нов автор, който обещава да бъде успешен! 💗💖
            Рядко попадам на история, която да не ми доскучава в нито един момент, но ето, че издателство Ибис се погрижиха това да се промени. Наистина ми хареса! Нежна и истинска любовна история, без прекалено много драма. Харесвам Кит! Толкова е непринудена и истинска във всеки един момент, че нямаше как да не я обикна. Определено станах фен и на Бен - различен мъжки персонаж от повечето, на които съм попадала до сега. Той е отговорен, нежен, грижовен, мил и до болка открит, което си е рядкост при мъжете. И двамата са прями и честни един с друг без да проявяват излишен инат и егоизъм просто, за да е интересно. По принцип винаги има нещо гнило във всяка история, но тук на преден план са хармонията и пълната отдаденост на чувствата. Разбира се имат си своя драматичен момент, както е и във всяка реална връзка, но като цяло изживяват любовта си по детски и без много напрежение. 
Определено мога да нарека книгата красива и леко написана, с не малка доза чувство за хумор, за което определено поздравявам авторката. Моментите, в които използва ирония и забавни сравнения ме караха да заобичам още повече стила ѝ на писане и съответно цялата книга! Всеки, който я прочете ще има късмет, четенето да бъде удоволствие и релакс. Имах нужда от точно такава история. 
             Надявам се, че издателство Ибис скоро ще ни зарадват с положителни новини за втората книга и третата, която до колкото знам още не е излязла на пазара. 
Следващото ревю ще бъде за "В града на замечтаните кули" от Джулия Уелън - още една история, която влезе в графа ЛЮБИМИ. 
          Благодаря ти, че беше тук! : )

Коментари

Популярни публикации от този блог

"След" от Анна Тод - история за обречената любов

"Никога повече" - голата истина от Колийн Хувър

"Забравена истина" за една забранена любов